2014. március 31., hétfő

ötvenkettedik nap

Színházba menni mindig boldogság. Aki mást mond az hazudik vagy hülye.

Üzemi mennyiségü ilyen nyuszit gyártottam. 

Nem tudok betelni a gondolattal, hogy van egy barátnőm akinek kisbabája lesz:) lassan de biztosan felnövünk, legalábbis azt hiszem.

2014. március 30., vasárnap

ötvenegyedik nap


"Csiripelnek a csiripek, nőnek a nők, lépnek a lépcsők, lazulnak a lazacok. Tavaszolunk!!!!!!"
És még színházba is megyek, nem is olyan sokára!

2014. március 29., szombat

ötvenedik nap

A fele már meg van a kihívásnak, juhuuuu!!!
Ma sem történt velem túl sok minden, szóval azon gondolkodtam, hogy az ebédre rendelt csirkés lepényt fogom a napom boldogságának kikiáltani, de aztán egy boltban egy túlbuzgó és baromira hiperaktív srác átbaszott megvetette ezt a parfümöt. Mondjuk annyira nem is bánom, mert nincs is rossz illata, meg hihetetlenül feldobta a napomat a szövege. Nem tudom, hogy színész volt vagy csak marketingesnek született, de még táncolt is és közben nyomta a lehengerlő szövegét. Több ilyen embert a világba!!! mindenki megbolondulna, de legalább addig jól szórakoznánk

2014. március 28., péntek

negyvenkilencedik nap

Engem aztán nem lehet azzal vádolni, hogy nehéz lenne boldoggá tenni. Találtam pár nagyon szép, nagyon vintage üveget a Mamám padlásán és már olyan boldog lettem, hogy örömömben véletlenül majdnem leestem a létráról. A nagy sokk kiheveréseként kitéptem a fél virágoskertet és megettem egy halom almás pitét. Azután még boldogabb lettem.
Majd egy sütis könyvben könyvjelzőként megtaláltam ezt a képet a legizgalmasabb rokonunkról. A családunk kb. 50 éve haknizik az Ő történetével és még most sem untuk meg.
Szóval, jó nap volt ez a mai.

2014. március 27., csütörtök

negyvennyolcadik nap

Tesómnak csináltam egy kakaóscsiga kontyot vagy rózsa...kinek, hogy tetszik. Még folynak a viták a nevét illetően.  Ha ránézek éhes leszek, szóval egész délután csak ettem. Ebből annyi a lényeg, hogy az evés boldoggá tesz, Anett pedig örült a hajának.

2014. március 26., szerda

negyvenhetedik nap


Ma azért már jobban voltam. Ennek örülhet az ovi, mert egy halom dekorációt vagdostam nekik. Azt sem tudom, hogy kell-e nekik egy tucat papír virág, de legalább én nagyon élvezem ezeket csinálni és meg is nyugtat. Szóval ha kell ha nem, még rengeteg ötletem van:)

2014. március 25., kedd

negyvenhatodik nap

Elért valami devla, így a mai napom nem volt habostorta. Egész nap a csillagos takarómba bugyolálva, iszogattam a forró feketeszedres citromos teát és A könyvtolvajt olvastam. Napom boldogsága A könyvtolvaj. A filmet már négyszer láttam. Megnézettem a nagymamámmal, egy barátnőmmel és a többieknek is mondtam, hogy mindenki nézze meg mert majdnem tökéletes. Ahogy a könyv is, persze mint mindig ez jobb, de a film is ott van a top 10-es listámon. Tipikusan olyan  a film is és a könyv is ami kitépi a szíved, lelked, kicsit összemorzsolja, majd visszaadja, te pedig hálás vagy mindezért. ( elképzelni sem tudok tökéletesebb narrátort, a halálnál. Azért ez zseniális húzás volt az írótól, na... Ki gondolná, hogy a halálnak humora is van, sőt még szíve is)

2014. március 24., hétfő

negyvenötödik nap

 Ma úgy volt, hogy lesz a városban valami flash mob. Na, hát arról valahogy lemaradtunk... Bánatomban vettem egy szívecskés harisnyát és vettem örökbe fogadtam egy könyvet. Azért sikerült kiengesztelnem magam. Aztán megláttam ezt a csodát:
Egyszerűen szerelem volt első látásra. Megláttam és hívogatott. Gyönyörű szép kis cipellő és nagyon adélos. Kár, hogy nem vettem meg. Mert egy idióta picsa vagyok és most megyek és ötvenszer nekiverem a fejemet a falnak. (Mondjuk azért nem vettem meg, mert idegesített az eladócsaj (most komolyan, ezek mindig, mindenhol ott vannak?), a csúnyalila zoknim volt rajtam, ami nagyon puha, de nagyon csúnya és hát ennek a csodának az ára...)

2014. március 23., vasárnap

negyvennegyedik nap

Délután Hart of Dixie és American Horror Story barátaimmal kipihentem a nyaralást. Este afterpartyztunk egyet spontán a nappaliban, ide már nem hívtam meg Dixiéket. Imádom ezeket a vasárnap estéket, meg a kínos, fetrengveröhögős sztorikat, amikből akad bőven.

negyvenharmadik nap

Bor, mámor, Provence Koktélok, nyugalom, Hévíz. Wellnesseztünk, nagyon-nagyon sokat ettünk (életünk legrosszabb közös döntése a lángos volt.) az egész olyan volt, mint mikor a filmekben is besokallnak és a főhősnő elmegy egy szállodába kikapcsolódni a legjobb barátnőjével egy csajos hétvégére, ahol összeismerkedik egy nagyon jóképű idegennel, aki Ryan Gosling vagy James Franco vagy legalább vörös borostás. Hát itt nem volt sem Ryan, sem James de még egy vörös borostás sem...de sebaj, mert a hétvége nagyon jó volt! A koktélok jó döntések voltak, mármint mire sikerült döntenem, rengeteget nevettünk, a hippi néni táskája nagyon kellene nekem is, és azok a fagyik hmmmmm, almalevest soha többé nem eszek és már tudom mi az a sokizuga...zuka...sokizuka vagy sakizuka vagy valami ilyesmi.

2014. március 22., szombat

negyvenkettedik nap

Tegnapi napom boldogsága ez az isteni tölött gomba és végre nyaralunk!!!! Koktélozunk, fincsiségeket eszünk, sétálunk, wellnesezünk, mindent ami már egy ideje kijárt

2014. március 20., csütörtök

negyvenegyedik nap

Napom boldogsága a szendvicsek királya hercegnője, a királyok hercegnők szendvicse.

2014. március 19., szerda

negyvenedik nap

már csak kettőt kell aludni!!!

tavasz is van, meg pillangó állatkertet gyártottam, meg olvastam, meg csupa jó dolgot csináltam ma

2014. március 18., kedd

2014. március 17., hétfő

harmincnyolcadik nap

Egész nap olvastam, könyvet meg egy csomó régi facebook beszélgetést és rájöttem, hogy mindenki facebook chat-je a saját TomDenem naplója...basszus
Veronikával újra fogjuk nézni a nemvagyokdzsémsznemvagyokbond örök klasszikusra táncolt ovis előadásunkat. Fuck yeah!

2014. március 16., vasárnap

harminchetedik nap

Ilyen színű hajat szeretnék. Nagyon. Amen.
Ma egyetlen nyamvadt képet sem csináltam, pedig itt voltak Anitáék és mondták, hogy menjek majd fel hozzájuk. Juhuuu!!!
Kint is voltam, mert nálunk jó idő volt bibibí!!!
Meg teljesen kipakoltam a kórházas pakkomat, és soha soha de soha többé nem pakolom újra össze. Amen.

2014. március 15., szombat

harminchatodik nap

Ez a nap majdnem olyan volt, mint egy zs' kategóriás tini film a '90-es évekből. Ketten voltunk itthon egész nap a tesómmal óriási random házibulit szerveztünk  filmeket néztünk, meg nagyon sokat ettünk, (igazából mindent amit találtunk), körmöt festettünk, csúszdáztunk a lépcsőn, főzni is akartunk de csak a szomszéd kutya lakott jól, veszekedtünk, meg az ilyen szokásos dolgok. És tudatos hazafiak vagyunk ezért kokárdában tettük mindezt természetesen.

2014. március 14., péntek

harmincötödik nap


Ma délutántól családi-karika volt, általában mindenki utálja a rokonlátogatást, amit én nem is értek, mert én mindig úgy várom meg élvezem, mert mi mind annyira nagyon viccesek vagyunk mint a showder klub a legelején és mindenki stand upozik meg eszik. Igen az evés minden valamirevaló értelmiségi magyar család központi kérdése.
És ma ismét örökbe fogadtam egy könyvet

2014. március 13., csütörtök

harmincnegyedik nap

Ma megint lecsapolták a vérem, de most legalább megérte mert tökéletes lett a vérképem!!!! Komolyan majdnem sírtam.
Sütött a nap. Készítettem egy csomó bizbaszt, aminek a fele ajándék lesz, szóval remélem, hogy véletlenül sem téved erre egyikük sem.
Boldog szülinapot az Apukámnak!
Mivel felköszönteni nem tudlak -soha többé-, de azért adélosan megünnepellek Apa. Igaz zala kockát nem sikerült szereznem, de ünnepélyesen megnézem a Blöfföt. Tudom, hogy értékeled;) és szinte hallom ahogy mondod, hogy köszönöm babám!
Nagyon hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. március 12., szerda

harmincharmadik nap


Rájöttem, hogy tudok én jobb ajtódíszt is ha akarok, ezért összehoztam egy igazán tavaszias csajosat. (Talán kissé túl rózsaszín lett...minta egy cukorka ház ajtaján lenne...vagy inkább Barbie és Ken közös varázslatos malibui villáján)
Illetve készítettem még édes kis madarakat ezekre a botokra. Szóval ma tényleg tettem hasznos dolgokat

2014. március 11., kedd

harminckettedik nap

Szóval csináltam egy szép csicsás tavaszi ajtódíszt.
Voltak rokonok.
Fél nap a dögösbordó rúzsomban járkáltam a lakásban, hátha kopogtat Ryan Gosling vagy a nem létező új dögös szembeszomszéd és akkor legalább szekszi' legyek, de nem jött egyik sem, szóval bánatomban megnéztem öt Hart of Dixie részt.

2014. március 10., hétfő

harmincegyedik nap




Amúgy ma megint nem volt semmi dolgom, amit amúgy már kurvára unok. De legalább van egy csomó nagyon menő csillogós tollam, meg kaptam szívecskés csokit is. És a kezem is szép lett. (Muszáj lesz lassan emberek közé mennem, hosszabb időre...)

2014. március 8., szombat

huszonkilencedik nap

Rékuval csajos nap. Mozi. Popcorn. Joy Café meg fehér fenyő:D kocsiban koncert, mert opera hangunk van:D csak az a fránya nyakkendő...

2014. március 6., csütörtök

huszonhetedik nap

Ma kórház volt, meg vérvétel, meg nagyon sok várakozás, meg vérszegény is vagyok még mindig, de legalább a fehérvérsejten kívül a többi érték nagyjából rendben van. Minden apróságot értékelni kell. És azt mondták ma nekem, hogy "hihetetlenül eredeti egy csajszi vagy", igaz nem értem, hogy mit jelent, de legalább annyira tetszik, mint mikor lefuráztak:)

2014. március 5., szerda

2014. március 2., vasárnap

huszonnegyedik nap


Ez is meg volt és végre élőben nézhettem. Túl sok meglepetés nem volt számomra, de nem értek egyet pár díjjal. Nagyon örülök a leendő férjemnek Jarednek (Aki nagyon megérdemelte és jobb csaj mint én:( ), a tündéri Lupitának, Cate-nek,meg a 12 év rabszolgaságnak és a Hernek! Basszus, hogy én mennyire örülök, hogy díjazták. Az a film eszméletlen.
Szegény Leo:( megint beszopatta az Akadémia...ha az számít tőlem megkapod a díjat!
Fassy meg Beny bébikéim ahhwww de szekszik voltatok srácok!!!!
Viszont ez az Ellen szerintem néhol inkább kínos volt mint vicces... Most viszont estig fel nem kelek. Jó éjt nekem!

huszonharmadik nap

Végre végre új évad!!!!


2014. március 1., szombat

huszonkettedik nap

Az egyetlen pozitívum a napban, az a tudat, hogy akármi is volt, akármi is lesz, akármennyire is különbözőek vagyunk, azért mi alapjáraton egy összetartó jó kis nagy família vagyunk.